Een val met zware gevolgen

Hieronder staat een tekst die ik zondag al geschreven heb. Voorlopig heb ik deze nog niet gepubliceerd omdat dit om heel persoonlijke informatie gaat. Nu komt deze dus wel online. Ik krijg meer en meer vragen want “het nieuws” doet snel de ronde en aangezien ik zelf voor een minimum aan transparantie pleit, voel het aan alsof het best is deze vragen in het algemeen te beantwoorden. Ik beantwoord dan liever zelf een aantal vragen om zo wilde gissingen de kop te kunnen indrukken. Ik heb vorige week maar 1 dag kunnen werken en werd daarna met een crisis opgenomen. Je leest hier waarom...

En opeens maak ik deel uit van de statistieken

Het is even een beetje stiller geweest op Facebook en op deze blog. Ongewild.

Niet omdat ik een zomerbreak ingelast heb, of omdat ik niets meer te zeggen zou hebben, maar omdat ik ongewild een statistiek geworden ben. Voortaan ben ik ook een van die mensen die fietsend een zwaar ongeval ondergaan hebben. Afgelopen maandag ben ik, zoals dikwijls, met de fiets naar mijn klant in Brussel gegaan. Ik hoor je meteen denken: Brussel met de fiets, dat is gevaarlijk. Dat is inderdaad zo en de infrastructuur is daar niet echt op fietsers voorzien. Ze hebben dat daar ondertussen wel begrepen en ze doen er ook wel iets aan.

Een hele dag tournooi als afsluiter van het seizoen

Zoals jullie al kunnen lezen hebben zijn Amber en Arthur sinds september actief als hockey-ers, beiden bij de U8, respectievelijk bij de meisjes en de jongens. Tijdens de wekelijkse trainingen werden ze stapsgewijs ingeleid in de beginselen van deze - toch wel - technische sport.
De eerste wedstrijden waaraan ze konden deelnemen gingen door tijdens de wintermaanden en brachten ons van Waterloo tot Brasschaat. Toen werden telkens twee korte indoor-wedstrijdjes afgewerkt. Elke week zag ik ze allebei groeien en in de lente werd de switch gemaakt naar het buitenveld.

Opgelet voor phising via Whatsapp

Ik kreeg vandaag reeds van verschillende vrienden dit bericht op WhatsApp. Opgelet dit is spam!
Als je goed kijkt dan zie je dat de letter t geen gewone letter t is, maar een met een puntje eronder (zie bijgevoegde afbeeldingen). Als je erop zou klikken, word je dus niet naar de site van de Efteling geleid, maar wel naar een malafide site.
Ik raad aan om niet te klikken op de link en als je dat toch al zou gedaan hebben, geen gegevens in te vullen.

Deel deze boodschap ook met jouw vrienden zodat ze gewaarschuwd worden om niet in deze val te trappen!

Granaatappel en nog iets anders

Sinds enkele weken laten we op mijn nieuwe project wekelijks fruit leveren op maandag. Niet alleen is het gezond om dagelijks een of meerdere stukken fruit te eten (ik moet toch op een of andere manier proberen om mijn goede voornemens tot uitvoering te brengen wink), het bevordert eveneens de teamspirit en laat jou ook nieuwe soorten fruit ontdekken. KakiHet is dus telkens uitkijken welke soorten er geleverd worden.

Lasagne

Ik geniet om te zien hoe ze daar zit.

Ik kijk gebiologeerd hoe ze bij elke hap gaan haar ogen sluit. Zelfs een blinde kan zien dat het haar smaakt. Ze, dat is mijn oma. Of "oma" zoals ze door de hele familie en een aantal inwoners van het Halse centrum genoemd wordt. Sinds een 10-tal dagen is ze inwoner van de afdeling paliatieve zorgen van het ziekenhuis in Halle. Kanker heeft haar bijna klein gekregen, maar nog niet helemaal. Oma is een taaie. Ze geeft niet op en geniet van elke hap lasagne die ze kan binnen spelen. Het doet haar plezier, en het doet mij plezier.