Open2040 stelt voor: Walter Swaenepoel

Walter bij voorstelling door Open2040

Elke dag stelt Open2040 een nieuwe kandidaat voor. Vandaag is het mijn beurt.

Waarom ik mij hiervoor wil inzetten? Ik ben ervan overtuigd dat we het niet slecht hebben in Affligem maar we mogen gerust meer ambitie hebben om het hier nog beter te maken. Ik wil dus, samen met anderen, van Affligem een betere plaats om te wonen en te werken maken. #voorjouwAffligem

 

Onze achtste kandidaat is Walter Swaenepoel #ikkieswalter #open2040
Walter Swaenepoel is de 39-jarige levenspartner van Elsie en vader van tweeling Amber en Arthur, afkomstig uit Halle en 10 jaar geleden via de liefde hier terecht gekomen. Ondertussen is hij ook verliefd geworden op Affligem, goed ingeburgerd en heeft een echt hart voor deze gemeente. Hij begrijpt de gevoeligheden van de autochtone bevolking en anderzijds kan Walter zich vergelijken met de vele inwijkelingen in onze gemeente.
Professioneel is Walter actief als freelance IT manager op projecten in het hele land. Telkens het mogelijk is, gaat Walter met de fiets werken: hij vindt het belangrijk dat we de impact op het milieu tot een minimum beperken – zonder overdreven te betuttelen. De afgelopen jaren is hij heel veel met veiligheid bezig geweest door onder meer de oprichting van BIN Essene. Vanuit dit initiatief heeft hij ook geholpen bij de opstart van de andere BIN's in onze gemeente en was hij mede-oprichter van het nationale BIN Kenniscentrum.
Voor Walter laat onze gemeente nog op andere vlakken – zoals mobiliteit en economie – veel opportuniteiten liggen. Daar wil hij mee zijn schouders onder zetten.
Walter bij voorstelling door Open2040

Leave a Reply