Ja, ik ga ervoor!

Open2040Zaterdag 16 juni. De dag waarop ik een mijlpaal in mijn leven neem. De dag waarop bekend gemaakt wordt dat ik op de lijst van Open2040 zal staan en mij dus mee zal inzetten om tijdens de verkiezingen van 14 oktober 2018 met de hele ploeg een straf resultaat neer te zetten. Hebben we een doel? Ja, zorgen dat ons programma uitgevoerd wordt. Liefst deel uitmakend van de volgende meerderheid uiteraard. We hebben heel lang en heel hard aan dat programma gewerkt. Over doelen in aantal stemmen en zetels spreek ik me niet uit. Dat doe ik nu niet en dat zal ik ook nooit doen. Dat is de oude manier van politiek doen die iedereen voor eens en voor altijd achter zich mag laten. We gaan gewoon voor een zo goed mogelijk resultaat. Met een heel team!

De politiek is voor mij een middel. Ik zie heel dikwijls - te dikwijls - dat politiek een doel is. Het gaat om de postjes, om het geld zelfs. Of om de macht om "het" te zeggen te hebben. Daar pas ik voor! Politiek is dus een middel, soms zelfs een noodzakelijk kwaad, om dingen gedaan te krijgen. Zonder vooroordelen en met een open vizier

Je kan je misschien afvragen waarom ik dit wil doen. Waarom ik hieraan in godsnaam mijn tijd wil besteden. Het meest simpele antwoord is het juiste: uit idealisme. En omdat het kan. Omdat ik mij wil inzetten om van de wereld een betere plek te maken. Omdat ik geloof dat jij en ik ook beter verdienen. Als ik denk aan veiligheid, mobiliteit en onze (lokale) economie ben ik er zeker van dat het nog veel beter kan. 

Ik ben er rotsvast van overtuigd dat je op een eerlijke manier, met inhoudelijke argumenten, zonder op de man te spelen en met een positieve kijk kan deelnemen aan deze verkiezingen. Voor een open en transparante gemeente die ten dienste staat van zijn inwoners en enkel ten dienste staat van zijn inwoners. Vanzelfsprekend hoop ik hiervoor gesteund te worden. Gesteund om die positieve plannen uit te voeren.

Wil je weten wat ik nog in petto heb? Volg mij dan zeker op sociale media, schrijf je in op de nieuwsbrief en/of kom heel regelmatig terug op deze site. Op frequente tijdstippen zal ik hier nieuwe ideeën lanceren die oplossingen bieden. Oplossingen waar vooral jij beter van wordt. 

Ga je graag eens met mij in gesprek? Neem dan zeker contact op via het korte formulier

Walter, Janick, Tim en Jeroen, Logo Open2040

Leave a Reply