Na de val weer rechtstaan, rug rechten en weer doorgaan

Normaal gezien zou ik vandaag aan de vooravond van mijn operatie staan. Dan zou morgen mijn tumor verwijderd worden. Dat plan is ernstig bijgestuurd door zware hartklachten die uitgelokt werden door dat gezwel aan mijn bijnier en de hoge concentraties hormonen die het produceerde. Die klachten hebben  de verschillende specialisten laten besluiten dat de risico's te groot waren om te wachten en de operatie te vervroegen. Een bloeding in de tumor en het feit dat die op een korte periode nog veel gegroeid was, speelde ook mee. De ingreep is uiteindelijk drie weken geleden uitgevoerd en sindsdien heb ik de tijd genomen om te revalideren. Dat was nodig. "Uitdagend maar onder controle" en "je hebt een jong hart dat er jou door geholpen heeft tijdens het gevecht dat je leverde" zijn de zinnen die ik mij herinner van de ingreep.

Een inbraakveilige gemeente met het Certificaat Inbraakveilig

De nabijheid van de snelweg biedt heel wat voordelen en zorgt ervoor dat onze gemeente goed bereikbaar is. Deze bereikbaarheid en de nabijheid van onze hoofdstad heeft echter ook nadelen en zorgt er onder andere voor dat inbrekers ook gemakkelijk kunnen verdwijnen. De inbraakstatistieken waren enorm hoog en er heerste een groot onveiligheidsgevoel

Een woordje uitleg

Ik heb het gevoel dat ik nog een woordje uitleg moet geven. Daarom dus deze post.

Who the fuck is Walter Swaenepoel? Dat is de vraag die op Facebook door iemand (hij zal het zich misschien ook nog herinneren) gesteld werd vijf jaar geleden toen ik mijn mening liet horen over onze nieuwe gemeentelijke website. Enkele kranten pikten dit verhaal op en opeens was ik "de webmaster van Open Vld Affligem" die zware kritiek had. Ik sta nog steeds achter de mening die ik toen geuit heb trouwens en denk dat er betere oplossingen mogelijk waren. Maar daarover gaat het hier niet.

Ja, ik ga ervoor!

Open2040Zaterdag 16 juni. De dag waarop ik een mijlpaal in mijn leven neem. De dag waarop bekend gemaakt wordt dat ik op de lijst van Open2040 zal staan en mij dus mee zal inzetten om tijdens de verkiezingen van 14 oktober 2018 met de hele ploeg een straf resultaat neer te zetten. Hebben we een doel? Ja, zorgen dat ons programma uitgevoerd wordt. Liefst deel uitmakend van de volgende meerderheid uiteraard. We hebben heel lang en heel hard aan dat programma gewerkt. Over doelen in aantal stemmen en zetels spreek ik me niet uit.

Verkeers(on)veiligheid Ternatsestraat

Deze morgen, op weg naar de bakker, sprak ik toevallig een dame die in de Ternatsestraat woont. De voorbijrazende auto's gaven aanleiding tot een ongepland gesprek. Al snel werd duidelijk dat er wel meer mensen zijn die de situatie in deze straat niet langer acceptabel vinden. Natuurlijk had ik reeds een vermoeden, want in het verleden werden er al acties opgezet om dit onder de aandacht te brengen.

Lentefeest Amber en Arthur

Vandaag was het onze beurt om te vieren en dat hebben we gedaan! Het lentefeest van Amber en Arthur was super geslaagd. Fier op onze tweeling yes

Solidpharma run in Essene

Deze namiddag hebben we met ons gezinnetje in Essene de Solidpharma Run 2018 bezocht. Het is niet omdat de knieën niet meer mee willen om zelf te lopen, dat we niet zouden kunnen supporteren. Proficiat aan alle deelnemers met hun knalprestatie. Ik ben er jaloers op. Sommige waren zo snel voorbij dat ik niet eens de tijd had om ze te herkennen.